ATT BYGGA UTEPLATSER

Hej på er! Det var ett tag sedan sist. Tiden, inspirationen och lusten för att blogga har helt enkelt inte funnits där.

Vi har hunnit få två nya familjemedlemmar; en viltspårhund vid namn Wilbert född i mars 2014 och ett litet människobarn vid namn Wilmer född i november samma år. Graviditeten var ganska problematisk och jag var inlagd på lasarettet flera gånger. Till slut kom han dock vårt lilla underverk, en lugn och charmig men bestämd liten kille.

DSC_0065

Lite smått och gott har vi hunnit med på gården som jag tänkt börja uppdatera er om i några inlägg framöver. Denna våren/försommaren har vi koncentrerat oss på att försöka få ordning runt boningshuset.

DSC_0083

DSC_0090

DSC_0122

DSC_0107

Wendela har fått lite mer ute-leksaker. Sandlådan var på plats redan förra sommaren men gungor och studsmatta är nytt för i år.

fasad

DSC_0108

DSC_0094

På bilderna ovan ser ni att vi jämnat till och sått gräs kring huset och en uteplats har börjat ta form.

DSC_0106

Vi har även börjat förbereda en uteplats på husets framsida.

DSC_0085

Trevlig helg på er kära bloggvänner!

6 thoughts on “ATT BYGGA UTEPLATSER

  1. Kära Linda, tack för återuppta bloggen igen! Grattis till projektet husbygge, det är helt unikt. Och grattis till ert lilla underwerk!

    Kram Susanne (alias Hemfeminin)

  2. Trevligt att se att det kommit ett inlägg, hinner inte så mycket kika in hos andra, blir ca 1 blogg per gång när jag väl orkar vara uppe en kväll… (baby 10 månader) Ikväll var det trevligt att kika in här, en favoritblogg och så fint ni har det! Njut av sommaren!

  3. Okej nu bara måste jag kommentera efter att ha ägnat några kvällar åt att läsa er blogg, och vilken trevlig läsning sen! :-) Blev helt betagen av ert vackra hus. Kul att läsa om byggnadsvård i stenhus som omväxling till alla timmerhus.
    Tack för att ni tagit er tid att skriva om bygget, och keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *