ELVIS HAR FLYTTAT IN

Hej alla glada! Tack för alla fina kommentarer vi fått härinne, både om huset och lille Elvis!! Så kul att så många har börjat läsa vår blogg. :-)

För er som är oroliga för om lille Elvis kommer frysa i vinter kan jag meddela att han har flyttat hem till oss i vårt nuvarande hus… När han var på gården låg han mest i sitt katthus i stallet. Han såg så ynklig ut och var inte ett dugg intresserad av att gå ut (tyckte väl det var för ruggigt ute antar jag). När han dessutom blev förkyld tyckte vi så synd om honom att han fick följa med oss hem. Det har fungerat bra och han är en riktig myskatt. Får se vad det blir för bondkatt av honom, han är inte ett dugg intresserad av att gå ut… :-/

Linda

ps. Ta er gärna en titt på vår nya Facebook-sidal genom att klicka HÄR eller på ikonen i bloggens vänsterspalt… ds.

29 thoughts on “ELVIS HAR FLYTTAT IN

 1. Jag gillar blödiga människor, i alla fall när det gäller djur. Elvis ser ut att sova så gott där, kanske han laddar upp batterierna inför vårens musjakt på gården.
  ♥ /Cia

 2. Det var den sötaste Elvis jag har sett ♥
  Tänk vad ni ska ha många mysiga stunder tillsammans !
  – Vad mycket som har hänt med huset sen jag sist tittade in…Och vilken skillnad !- Från en ”ruin” till ett hus !
  – Men jag förstår att det är mycket kvar innan det är färdigt …
  Ha det gott och krama Elvis från mej !
  Anneli ♥

 3. Vilken mysig liten Elvis, klart att han ska bo hos er. Han ser ut att njuta helt och fullt. Katter är nog specialister på att kunna slappna av och njuta, härligt:)

  //lisamaja

 4. Åh vilken myskille han ser ut att vara!
  Jag nästan dog i förrgår! Kom körande i sakta mak i samhället när en katt kommer springande över vägen. Jag skrek till och tvärnitade och katten hann precis över till andra sidan. Jag drog en lättnadens suck och började precis gasa igen så VÄNDER katten och kommer farande igen!! Han hamnde under bilen och rusade ut på andra sidan och sprang iväg över vägen igen. Åh vilken panik jag fick, han kan ju ha blivit skadad..
  Jag hoppas verkligen att det gick bra för den!

  åh så vackert huset blir, otroligt!
  Ha det bra!

 5. Hejsan,
  det är en fantastiskt söt katt. Ert byggprojekt är så inspirerande och det skulle vara roligt om ännu fler kunde följa det. Jag jobbar på Byggla och det skulle vara fint om ni vill lägga upp ert projekt hos oss. Är ni intresserade kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

 6. Åh hjälp, vilken sötnos han är er fine Elvis! Vad mysigt han har det och jag har sagt det tídigare, ni valde nog varandra. Det var nog meningen att lille Elvis skulle bli er katt och komma till människor med riktigt stora och varma hjärtan. :)

  Sköt om er!

  Kram Lotta

 7. Hej

  Har lige fundet din side, og er nu en ny følger:-)
  Wow, et spændende projekt, og sikke et fantastisk hus.
  Glæder mig meget til at følge med i Jeres projekt.
  God Jul & Godt Nytår

  Mange hilsener, Sussi

 8. En god fortsättning på julen tillönskas! Så skönt Elvis verkar ha fått det!
  Tur för honom att han kom till er!

  Roligt att ni tagit er an det där gamla, vackra huset. Det har ju stått där och ropat på hjälp i många år!
  Har åkt förbi huset rätt ofta. Vi bor i Björka, så det är inte så långt ifrån.
  Här har vi också sysslat med ett gigantiskt renoveringsobjekt – en gammal trelängad skånegård – som vi ville bevara den genuina karaktären på. Som tur är så närmar vi oss nu slutet.
  Ni som är unga hinner förhoppningsvis njuta av ert renoverade hus i många år.
  Vi är i pensionsåldern, men hoppas förstås att vi orkar bo på vår underbara gård i många år till.
  Det ska bli roligt att följa ert arbete!

  /Märit

 9. Så underbart…..lille Elvis kan vara lycklig , han har ju verkligen hamnat rätt! Nu vill jag önska er och Bellevue Ett Härligt Kreativt NYTT ÅR med tursam fortsättning med reparationerna! Kram fr C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *