EN BILD FRÅN KARL-EVERT

Denna bilden på Bellevue Gård har Karl-Evert Lundgren tagit under en av sina utflykter runt Övedskloster. Tack Evert för den fina bilden! :-)
Fler gamla bilder hittar ni HÄR.

14 thoughts on “EN BILD FRÅN KARL-EVERT

 1. oj oj..ja här har det hämt grejer sen den bilden togs…måste vara roligt att se hur livet har getts åter till denna skönhet;) med hjälp av er;)

  Vidamåndagmorgonkram

 2. Oj-oj-OJ!!! Vilket JOBB ni gjort! Jag tyckte att JAG var knasig som gav mig på att renovera och bygga ut ett torp…men det fanns det åtminstone ett helt tak på :) DJUPT imponerad av vad fint ni gör det och hur ni bevarar huset! All heder till er! //A-K

 3. Hej
  Grattis till gården. Modigt! Tänkte skriva till dig på facebook men hittade dig inte. Du kan gärna lägga till mig där.
  Och grattis till dottern!
  /Nadia Deltinger

 4. Vad underbart att hitta till din blogg! Kom hit via Gård & Torp. Jag och min man har precis köpt en tomt med en ladugårsbyggnad på som ligger längs med Ystad-Sjöbovägen. Vi har precis börjat arbetet med att bygga om ladan till hus.

  Så inspirerande att läsa om ert projekt. Det får vårt projekt att framstå som ganska litet ändå. Jag kommer kommer tillbaka fler gånger för mer inspiration :-)

  /Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *