FÄRG

När det gäller inredning gillar dova naturtoner och inte för starka färger. Det ska vara vitt, svart, brunt, beiget och lite stänk av turkost, gammelrosa eller blått. Fast grått är nog favoriten ändå!

Tankarna kring färger vid inredningen på vår gård har varit många. Det här med att hitta balans i färgsättningen är lite klurigt… Det får inte bli för skrikigt eller murrigt men inte för lite färglöst och intetsägande heller, inte för kallt eller för varmt, inte för maskulint eller feminint, inte för stelt men inte för pladdrigt heller… Som ni ser har vi en hel del att tänka på men jag tror nog att det bästa i längden är att följa sitt hjärta, det är ju trots allt ett hem och ingen utställningslokal…

5 thoughts on “FÄRG

 1. Hej Fina! Jag har inte kunnat kommentera hos dig på ett tag?? Men nu ska det nog lyckas!;) Vad vackert ni har fått det och det är så spännade att se fortsättningen:))

  Stora kramen till dig!:))

  kråke

 2. Hej!

  Jag har försökt mejla dig på adressen i bloggen men får bara tillbaka det. Jag misstänker att du har spam eftersom jag får en massa konstiga meddelande kopplad till din adressblogg. Jag tror du löser det genom att byta lösenord.

  Hälsningar/
  Therése
  Flytta torp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *