HUNDLEK I SNÖN

I söndags när vi var och besökte gården passade jag på att ge mig ut på en långpromenad i snön tillsammans med hundarna. Både jag och hundarna älskar att vara ute i naturen och det är så härligt att se glädjen i de små liven när de skuttar omkring och leker i skogen. Jag hade med mig kameran och lyckades knäppa några bilder…

  
 

5 thoughts on “HUNDLEK I SNÖN

 1. Vilka fina vinterbilder du tagit!!
  Jösses, jag kikar på din blogg och inser att det är inget litet projekt med den där ladan.. Men jag är säker på att det kommer bli super när det är färdigt! Ha de fint! /Michaela

 2. Hej
  Helt fantastiksa bilder själv var vi ägare till två bichoner…
  Den ena Bambi dog 4 år gammal och Snuffie blev 13 år…
  så härligt att se dessa bilder och minnas lite…..
  ha en mysig kväll
  kram
  sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *