SELMA

Får jag presenter Selma (till höger på bilden)! Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett bild på henne där. Vi bestämde oss för att skaffa en katt till för att Elvis skulle få en kattpolare. Selma har bott hos oss sedan februari, är cirka nio månader gammal och kommer från välgörenhetsorganisation Förvildade Katten Öresund. Så värst vild är hon dock inte utan en riktig kelgris! Hon brukar hoppa upp i vår säng på nätterna för att bli klappad. Skulle vi sedan somna väcker hon oss igen genom att trycka upp sig i huvudet mot oss så att vi vaknar och kan klappa vidare… Som ni ser på bilden kommer hon bra överrens med Elvis också! :-))

3 thoughts on “SELMA

  1. Å,så fine de var sammen !!! Heldige henne,som kom til dere ♥ Hva hadde vel livet vært,uten dyr…..fattig,vil jeg si. Må også få rose dere,for den enorme jobben dere gjør,med gården, det er en stor glede,-og følge dere her inne !!!!

  2. Jag kommer ihåg när du presenterade Elivs för oss, han ser ut att trivas med Selma. Så klokt av er att hämta hem en katt från den organisationen. Bättre än så här kan de två inte få!

    Kramar
    Cia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *