Badrumsväggar

Vi har gjort få förändringar i rumsindelningen på husets bottenvåning då vi i stora drag vill bevara husets  rumsindelning. Dessutom är vi väldigt glada för de gamla stenväggarna i huset… Lite förändingar blir det dock och vi har rivit 2 stenväggar för att få rymligare rum på två ställen (en vägg i köket och en i matsalen). Dessutom håller vi på att bygga upp en vägg till badrummet i det rum ni ser på bilden ovan. Rummet ligger precis framför ”hallen” till husets vänstra dörr som kommer att vara huvudingång.

På bilderna ser ni hur muraren påbörjat sitt arbete med att mura upp badrumsväggar med hjälp av gamla tegelstenar från gården. Fortsättning följer…

Linda

bild 1 Ida Fia Sveningsson, bild 2-3 Bellevue Gård

13 thoughts on “Badrumsväggar

 1. Det er så gøy å se at mange flere har funnet frem til denne bloggen og følger deres fantastiske prosjekt…det er såååå spennende!!

  Håper dere har en fin uke!

  Klem,Hanne

 2. Jag tror jag skulle ha beslutsångest över hur rummen skulle fördelas. Har det varit enkelt för er att ”se” hur ni kommer leva och bo? I ett färdigt hus ser man ju oftast vad som funkar och inte funkar tänker jag.

  Kram Sanna

 3. Sååå häftigt att få följa er renovering!! :)

  Är såå spännande.. Trots det verkar vara hur mycket som helst, verkar ni ha en skön inställning o massor av tålamod. Lycka till med taket, här i Nv.Skåne är det halvstorm o regn..

  Längtar redan till ditt nästa inlägg..
  Kram Marie

 4. Jag är MYCKET imponerad över ert husprojekt. Vilket jobb ni gör! Och med ett stenhus dessutom, det hade vi aldrig vågat oss på. Vår renovering av vårt timrade torp är ju rena barnleken jämfört med ert projekt.
  Må gott! :)
  Stina

 5. Så bra att ni kan återanvända de gamla tegelstenarna till väggen. Visst ser takpannorna nya ut men det dröjer inte länge innan de också fått sin patina och taket är det viktigaste sägs det.
  Nu ska jag med spänning läsa och kika igenom tidigare inlägg som jag missat.
  Önskar dig en fin fortsatt helg,
  /Cia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *