GJUTNING AV GAMMAL HUSGRUND

Gjutningsarbetet är i full gång på gården och idag gjöts grunden i alla rum i bostadshuset förutom matsal och kök.

Färdigisolerade och armerade golv.

Jag kan inte skryta med att ha varit med under arbetet men man kan ju gissa att det var ganska så kallt av bilden att döma…

Färdiggjutet och klart! Eventuella skatter med rikedomar som vi hoppats hitta är nu ingjutna i betongen… :-S Jaja, man kan inte få allt här i världen… Nu har vi en ordentlig grund att stå på i alla fall.

Det var sedan dags för en välförkänt kaffepaus i kylan…

19 thoughts on “GJUTNING AV GAMMAL HUSGRUND

 1. …oj här händer det saker;) måste vara gott att få bocka av en sak i taget;)) ser kanon ut…

  resultatet kommer bli underbart..

  Vidakram

 2. Åh jag blir så glad när jag ser era framsteg. Vad ni är duktiga.
  Tack för din fina kommentar hos mig.
  Min kompis tog den bilden på min son med sin grymma kamera. Vi ska också köpa en grym kamera i vår när renoveringen sätter igång. Då måste man ju dokumentera ALLT! :)

  kram//Hanna

 3. Hej Linda och Tomas. Såg er blogg av en händelse. Den är otroligt fin och rolig att läsa. Ni har ju otroligt mycket jobb framför er. Men det ser ut som ni har roligt. Vi (Jag och min man och två tonårsdöttrar) håller oxå på att renovera en liten gård som vi skall ha till sommarstuga. Det är inte riktigt lika stort projekt som ni har framför er, Men jag känner ändå igen mig i allt du skriver. Trevlig blogg, och jag har letat länge efter ngn bra blogg att följa så fortsätt skriva så kommer jag följa er till er Dröm står klar. Lycka till!!
  Malin

 4. Vilket otroligt häftigt projekt ni gör. Helt fantastiskt, jag såg det gamla fotot och det var otroligt vackert. Det är verkligen ett mervärde att få gammal dokumentation av sitt hus.
  Jag såg också dina hundar, visst är det väl Bichon Frise? Jag hade en sådan när jag var liten, väldigt härlig ras.

  Jag önskar dig en finfin fredag!
  Kram Sofia

 5. Hej
  Har suttit och tittat på alla bilder och jag är imponerad av erat engagemang och jag vet av egen erfarenhet hur fantastiskt roligt och hur jobbigt det är under tidens gång att renovera i dess omfattning som ni gör.

  Jättekul att få följa eran dröm !
  Det blir inte sista gången jag är här och kikar.
  Ha det gott så länge!
  mvh
  Sussie

 6. Vad roligt att du hittat till oss Sussie! Du har så rätt i att det både är roligt och jobbigt på samma gång, men vi ska försöka ta det lite kugnt och inte helt köra slut oss…

  Linda

 7. Åhh så härligt:))) Måste kännas fantastiskt:) Inflyttning i april…spännande…jag följer beundransvärt och nyfiket med:))))

  Kram på er!

  kråke

 8. Ja du om någon vet ju hur det är att ha ett stort renoveringsobjekt!
  Nu har de rivit hela taket som ska bytas, så nu ser det verkligen ut som ett gigantiskt projekt. Men de behöver i alla fall inte gjuta nya golv som det ser ut. De kommer inte att blogga själva, vi har lite olika åsikter om bloggar..
  Ystads Allehanda kommer dock att följa hela renoverandet, och så kommer jag att visa lite eftersom förstås!
  Fortsatt lycka till med ert renoverande!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *