TÄTNING AV FÖNSTER

  
Brrr! Det börjar bli kallt i vårt stenhus!! Vi har fått täta fönsterna med filtar i väntan på att den riktiga isoleringen sätts. Det hjälper förvånansvärt bra…
 

7 thoughts on “TÄTNING AV FÖNSTER

 1. hej! hoppas jag inte oroade er tidigt i morse när jag parkerade på vägen utanför er gård, för min gryningspromenad vid borstabäcken. jag besökte bellevue för ett par år sedan medan det stod övergivet, tittade t.o.m in i kaoset som rådde där inne då. blev förvånad över förvandlingen jag såg idag! så himla roligt att se att någon äntligen blåser nytt liv i denna fina gård. lycka till med allt!
  /nina

 2. Jag har också rejält drag under mina fönster och ”tätar” med en precis likadan ljusblå fleece filt! (en billig från Ikea, eller hur?) Fungerar utmärkt! Snart ska mina fönster iväg på renovering och då slipper jag förhoppningsvis filten efter det.

  Lycka till!
  Andrea

 3. Hi, hi, det där knepet tar jag till vid kalla dagar framför en ytterdörr, det funkar jätte bra!
  Ska ni klistra igen med fönsterremsor också? Nu för tiden får jag åka nästan sju mil för att köpa dem, förr fanns de på ”varenda” affär!

  Kramar
  Cia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *